De iMine Server

De iMine server is een vanilla server opgezet door iJordiii op 6 april 2013 en is gebaseerd op de bekende vanilla server Mindcrack. Je kansen om op deze server gewhitelisted te worden zijn nihil, we nemen namelijk momenteel geen mensen meer aan zonder dat daar een goeie uitzondering voor is. Alleen vertrouwde, en professionele minecraft spelers mogen in deze server. Het idee achter deze server is het opbouwen van een heuze echte minecraft community die er momenteel niet is. In deze server is het niet toegestaan om te griefen of te stelen van andere mensen, maar het is wel toegestaan om pranks met elkaar uit te halen. Klik hier rechts om de video’s van de andere iMiners te zien.

 

BeeringGame

Ik ben Matthias AKA MatthiasdeBeer AKA Kutbeer. Ik upload zeer regelmatig iMine (soms kan het 2 weken tot 1 maand duren) en andere games en Minecraft series. Ik ben het actiefste lid van de server en ik speel sinds de opening op de server. Momenteel werk ik aan een groot project boven de oceaan en een minigame park.

 

xwizz3rdx

Ik ben Martijn of te wel Wizz3rd. Ik maak regelmatig video’s en zet ze op YouTube. Op dit moment speel ik ook op de iMine Server, en dat doe ik al bijna een jaar. Ik woon op de server in een spiked ice biome en daar maak ik een project in! Verder ben ik 18 jaar en woon ik in Drenthe.

 

NLGameCity

Ik ben Djoen of zoals jullie me herkennen de Chinees. Op me kanaal vind je verschillende games zoals: Minecraft, Warframe, The Walking Dead en ik ben nog van plan om nog veel meer games te uploaden! In iMine woon ik in de jungle en ik heb nog veel grootse plannen voor mijn basis! Verder ben ik lui en slaap ik graag.

 

TimmyboyNL

Hoi, ik ben Tim. Ik speel wat Minecraft, Spelunky en Smite op mijn kanaal. Meestal is het random wat ik doe en schreeuw en lach ik veel. Ik speel al een tijdje op iMine en woon op het moment in de savanne waar ik nog grootse plannen heb voor mijn basis. Geniet ervan!

 

TomScheeper

Goedendag, ik ben Tom ofwel TomScheeper. Ik doe al bijna 5 jaar aan YouTube en begon pas te groeien toen ik de iMine server joinde. Dit was in eind Juni. Ik houd me vooral bezig met technische dingen en maak op het moment een PvP map en een Nasa basis. Ik ben trouwens 16 jaar oud.

 

SupehSloth

Ik ben Simon en ik ben een YouTuber, die deel uitmaakt van de iMine community sinds 27 oktober 2013. Vanaf seizoen 2 ben ik op de server gevestigd in een onderwater basis. Naast iMine zal je op mijn kanaal vooral Minecraft PVP en minigames verwachten.

 

HDGamesinHD

Sup, ik ben Koen van HDgamesinHD en zit sinds januari op iMine. Op mijn kanaal speel ik verschillende soorten games zoals Minecraft, Call of Duty , Battlefield 4 enz. Op iMine ben ik vooral met mijn basis in de savanne bezig en ben ik lid van het Broederschap der Eikels. Verder ben ik 18 jaar en kom uit Den Bosch.

 

PiggyStudio

Ik ben Tim, maar veel mensen zullen mij kennen als het Varken! Ik zit in de iMine server en maak ook video’s hier over. Ik zit sinds 13 januari 2014 op iMine, maar begon pas echt te uploaden op 23 januari 2014. De dingen die ik op mijn kanaal doe zijn onder andere Minecraft, Faster Than Light en ben van plan om nog veel meer games te uploaden. Dan is het nu tijd om in de modder te rollen!